Brønnbåteiernes Forening utvider styret

Generalforsamlingen har vedtatt at styret utvides med ett styremedlem. Det er også gjennomført endringer i styresammensetningen.

Årets generalforsamling ble arrangert i Ålesund. Både styreleder Tanja Hoel, styremedlem Helge Ervik (Rostein) og styremedlem Hans Bakke (Seistar) ble gjenvalgt. Styremedlem Børge Lorentzsen tok ikke gjenvalg, men Andreas Moe (Frøy) tok over Lorentzsen sin plass. Vara ble Linn Holmen (Frøy) og Nils Otterlei (Aquaship). I tillegg valgte generalforsamlingen å utvide styret med ett medlem. Harald Tom Nesvik (Sølvtrans) ble så valgt inn i styret for de neste to årene.

  • Jeg takker for tilliten til å fortsette som styreleder. Å få inn ekstra kapasitet og erfaring er veldig fint for oss da vi står i en krevende tid med usikkerhet rundt rammebetingelsene for flåten og skal i gjennom en grønn omstilling, sier styreleder Tanja Hoel i en kommentar.

Nesvik er til daglig Manager of global marketing and communication i Sølvtrans, og har et stort fokus på rammevilkårene for brønnbåtene.

  • Brønnbåtnæringen er den desidert viktigste distriktsarbeidsplassen i Norge, ettersom brønnbåtene ivaretar og sysselsetter stort i distriktene og ikke bare snakker om det. Jeg ser frem til å bidra inn i styret, sier Nesvik.

Moe er til daglig konsernleder kvalitet i Frøygruppen, og sitter tett på operasjonene til fartøyene.

  • Jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgavene i en utfordrende tid for næringen. Det blir spennende å se hva vi kan få til, sier Andreas Moe fra Frøygruppen.

Hoel viser til at den formidable teknologiutviklingen i næringen, samt et solid nybyggings program blant medlemmene gir behov for økt fokus på flere områder.

  • Eksempelvis grønn skipsfart, rekruttering og kompetanse, i tillegg til næringspolitikk, biosikkerhet og fiskehelse, oppsummerer Hoel.

 

Fakta om Brønnbåteiernes Forening

Brønnbåteiernes Forening (BREF) er en sammenslutning av redere som eier brønnbåter og andre fraktefartøy som transporterer fisk i havbruk. Foreningen er fullverdige medlemmer av Kystrederiene og Kystrederiene er sekretariat for BREF. Foreningens formål er å samle medlemmer til ivaretakelse av felles interesser.

 


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter