Brønnbåteiernes Forening utvider styret

Generalforsamlingen har vedtatt at styret utvides med ett styremedlem.

Årets generalforsamling ble 9.juni arrangert digitalt. Både styreleder Tanja Hoel, styremedlem Hans Bakke (fra Seistar), og styremedlem Børge Lorentzsen (Norsk Fisketransport) ble gjenvalgt. I tillegg valgte generalforsamlingen å utvide styret med ett medlem.

Tidligere vara Helge Ervik fra Rostein AS ble så valgt inn som styremedlem de neste to årene. 

-Jeg takker for tilliten til å fortsette som styreleder i dette spennende segmentet. Styret arbeider kontinuerlig med de mange problemstillingene og muligheten for brønnbåtnæringen. Å få inn ekstra krefter er veldig nyttig i denne sammenheng. Helge har videre også vært varamedlem i styret, og bidratt i diskusjoner internt som en faglig sterk ressurs, sier styreleder Tanja Hoel i en kommentar.

Ervik er til daglig ansatt som HSEQ manager i Rostein, og har et stort fokus på biologi og den operasjonelle driften i rederiet.

-Brønnbåtnæringen er en viktig næring som er i stor utvikling. Jeg takker for tilliten og gleder med til videre arbeid, sier Helge Ervik.

Hoel påpeker at flåtens formidable vekst og dialogen med forvaltningen gjør at det er viktig å sikre et bredt sammensatt styre for å kunne sikre konkurransedyktige rammevilkår for medlemmene fremover;  

-Med den formidable teknologiutviklingen i næringen, samt et solid nybyggingsprogram blant våre medlemmer er det behov for økt fokus på flere områder, som eksempelvis grønn skipsfart, rekruttering og kompetanse, i tillegg til næringspolitikk, biosikkerhet og fiskehelse fremover. Vi har nok å henge fingrene i, legger hun til.

Ettersom Helge Ervik opprinnelig var satt opp som vara ved årets valg, besluttet generalforsamlingen videre å utsette valg av ny vara til neste års generalforsamling.

Styret i Brønnbåteiernes Forening består nå av Tanja Hoel (styreleder) og Helge Ervik, Hans Bakke, samt Børge Lorentzsen som styremedlemmer. Varamedlem i styret er Linn Holmen fra Frøy Rederi.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Helge-Ervik-Foto-Anne-Marthe-Berge-Vestre..jpg

Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter