Elias – dåp og markering av vårt nye navn

Torsdag 25. august kl. 11.00 blir det dåp av en ny Eliasbåt innerst på Vågen i Bergen.
Båten er en gave fra Kystrederiene i forbindelse med Redningsselskapets 125 års jubileum i år.
Barna i Bergen Barnehage på Nordnes har fått i oppdrag å finne navn til båten, og navnet vil bli annonsert på dåpen. De vil også synge ett par sanger og prøvekjøre den etterpå.
Gudmor er Cecilie Falkeid på 12 år. Hun er 3. generasjon i familierederiet Falkeid Shipping på Finnøy utenfor Stavanger. Båten døpes med sjampanjebrus.
Under arrangementet vil det bli enkel servering til deltakere og forbispaserende. Vi håper det kommer mange skuelystne, så møt opp!
Samme dag kl. 14.00 markerer vi, sammen med medlemmer og samarbeidspartnere, vårt nye navn på Bergen Sjøfartsmuseum.
Helge Jordal åpner arrangementet med utdrag fra stykket Førstereis. Så tar Frank Aarebrot over og holder foredrag om Sjøveien: det egentlige Norge på 45 minutter. Etter innslagene fortsetter markeringen med mat og sang fra Bergen Shantykor. Arrangementet vil bli loset trygt igjennom av Øyvind Offerdal.
Dagen og navnebyttet markeres ved at alle medlemsfartøyene til Kystrederiene kl. 14.00 hever vimpelen med vårt nye navn i masta og fløyter av full hals.
Er det rart vi gleder oss til torsdag, eller..?
 


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter