Endringer i styret til Brønnbåteiernes Forening

Brønnbåteiernes Forening har under generalforsamlingen hatt valg på styremedlemmer. Årets generalforsamling var lagt til Longyearbyen på Svalbard.

Bente Lund Jacobsen fikk fornyet tillit som styreleder
Bente Lund Jacobsen fikk fornyet tillit som styreleder i Brønnbåteiernes Forening. Lund Jacobsen er til daglig adm. dir. i Næringsforeningen – Ålesundregionen.

Styremedlemmene Børge Lorentzsen og Hans Bakke ble begge gjenvalgt. Børge Lorentzsen er driftssjef i Norsk Fisketransport. Hans Bakke er teknisk leder i Seistar Holding.

Nye varamedlemmer er Helge Ervik og Linn Holmen. Helge Ervik har sitt daglige virke som HSEQ-manager i Rostein. Linn Holmen er kvalitetssjef i Frøy Akvaservice.

-Jeg ser frem til å fortsette arbeidet i organisasjonen, og er glad for å ha med nye krefter på laget. Styremedlemmene har alle solid kompetanse innenfor sine fagfelt, og kjenner næringen svært godt, uttaler styreleder i Brønnbåteiernes Forening, Bente Lund Jacobsen.

Styret i Brønnbåteiernes Forening
Brønnbåteiernes Forening (BREF) er en sammenslutning av brønnbåteiere og en avdeling i Kystrederiene.

Generalforsamlingen gikk av stabelen i Longyearbyen den 24. mai 2019. Følgende ble valgt:

Styret i Brønnbåteiernes Forening
Styreleder: Bente Lund Jacobsen (gjenvalgt)

Styremedlem: Børge Lorentzsen, Norsk Fisketransport AS (gjenvalgt)
Styremedlem: Hans Bakke, Seistar Holding (gjenvalgt)

Varamedlemmer: Helge Ervik, Rostein (ny) og Linn Holmen, Frøy Rederi (ny) Ac


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter