Er du vår nye næringspolitiske rådgiver?

Kystrederiene søker etter Næringspolitisk Rådgiver – Aqua Shipping
Kystrederiene er en landsdekkende arbeidsgiver og interesseorganisasjon for rederier som opererer innenfor Aqua Shipping og Short Sea Shipping. Organisasjonen har som mål å fremme medlemmenes interesser og arbeide for gode rammebetingelser for maritim næring. Dette arbeidet vil blant annet innebære utstrakt kontakt med organisasjonens medlemmer, departement og myndighetsorganer på nasjonalt og lokalt nivå, politiske partier og bransjeorganisasjoner på områder som næringspolitikk, HMS, klima- og miljøspørsmål, fiskehelse/dyrevelferd, innovasjon og andre bransjerelaterte tema.
Kystrederiene er en organisasjon i positiv utvikling og har ambisjoner i tiden fremover. Vi er en liten organisasjon med et godt arbeidsmiljø der vi støtter og tilbyr hverandre hjelp på tvers av funksjon og ansvar ved behov.
I rollen som næringspolitisk rådgiver Aqua Shipping ser vi etter en person som har bakgrunn fra havbrukssektoren med fiskeoppdrett og skipsrelaterte arbeidsprosesser inkludert transport av levende fisk. Erfaring og kompetanse innenfor fiskevelferd og fiskehelse er sentralt i rollen. Erfaring med mediearbeid og kommunikasjon vil være positivt i rollen, men er ingen forutsetning. Du er god til å se muligheter og nye løsninger og har gode relasjonsbyggende ferdigheter. Arbeidsoppgavene vil være både av strategisk og operativ karakter.
Vi kan tilby vår nye medarbeider en sentral rolle med store muligheter for å påvirke Kystrederienes utvikling fremover. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser i tillegg til gode pensjons- og forsikringsordninger.
Kystrederiene har kontor på Nordnes i Bergen sentrum, men annet kontorsted kan avtales for den rette kandidat. Reisevirksomhet i Norge må påregnes.
Vi imøteser din søknad og CV innen 22 januar 2018 til tor.arne@kystrederiene.no merket med Næringspolitisk rådgiver – Aqua Shipping. Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Dersom du har ønske om ytterligere informasjon, så kan du kontakte Tor Arne Borge, Administrerende direktør, på tlf. 916 29 744.
(Foto: Tom Lysø Foto Media)


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter