Fokus på rekruttering og kompetanse

Fra august til desember vil Andrine Kleiven være praksisstudent hos Kystrederiene.

Andrine startet i 2020 på bachelorstudiet Shipping Management på NTNU i Ålesund. Studiet er en kombinasjon av økonomi, ledelse og ingeniørfag innenfor det maritime. Praksisperioden er en del av bachelorstudiet, og er en god mulighet for både student og bedrift. Formålet gjennom disse månedene er at hun skal bidra med det daglige arbeidet på kontoret, kombinert med å skrive en bacheloroppgave i samarbeid med Kystrederiene.

Det har over lang tid vært en utfordring i den maritime næringen å sikre tilstrekkelig arbeidskraft, samt riktig kompetanse. Flere analyser viser at dette vil fortsette i de kommende år. Temaet som vil belyses i bacheloroppgaven er hvordan sikre nødvendig kompetanse og rekruttering for fremtiden, med fokus på Kystrederiene sine medlemmer innenfor nærskipsfarten. Videre vil det ses på hvilke tiltak som kan iverksettes for å øke sysselsettingen, samt likestilling og mangfold i en av Norges største og viktigste bransje.


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter