FR nyhetsbrev

Vi ønsker velkommen til første nyhetsbrev fra Fraktefartøyenes Rederiforening.
FRs styre ønsker å styrke den løpende kontakten mellom organisasjonen og medlemmene. Det ser derfor utgivelsen av et nyhetsbrev distribuert som e-post som en form for ”ferskvare” i forhold til Fraktemann med sine fire utgivelser i året.
Innholdet i nyhetsbrevet vil være beregnet for ledelsen i medlemsrederiene og for viktige støttespillere. Det vil forsøke å bringe informasjon som er viktig for næringen, enten det er nyheter fra næringen selv, fra foreningens arbeid eller i næringspolitikken.
Hyppighet i utgivelsen, innhold osv vil måtte finne sin form etter hvert som vi vinner erfaring. Tips og innspill fra medlemmene selv er også av stor betydning.
FR styrker informasjonsarbeidet
Til å drive informasjonsarbeid har styret engasjert Dag Bakka jr i 25 prosent stilling.
Dag Bakka jr vil primært arbeide med nyhetsbrevet og ”Fraktemann” i samarbeid med Toril Veland og ellers ut fra den kommunikasjonsplan som ligger i omdømmeprosjektet.
Han har arbeidet redaksjonelt med nærsjøfart i 30 år og var forfatter av FRs jubileumsbok i 2010. Med entusiasme ser han fram til å samarbeide med medlemmene for å aktualisere og vise næringens viktige oppgave. Han håper å treffe flest mulig medlemmer i løpet av kommende år.
FR ønsker ham velkommen i organisasjonen og lykke til med oppgaven.


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter