FRs generalforsamling – Gjenvalg og vedtektsendring

Generalforsamlingen i Fraktefartøyenes Rederiforening ble avholdt 23 april om bord i Color Magic på vei fra Oslo til Kiel.
Valgene resulterte i gjenvalg av Rikke Lind som styreleder og Stian Skår og Geir Mørk som stod på valg. Torbjørn Torkelsen og Åge Bontveit er nykommere i styret, mens Roger Halsebakk og Ivar Ulvan ikke på valg og Jan Harald Hauvik er utpekt av Brønnbåteiernes Forening.
Med bakgrunn i foreningens utvikling de senere år hadde styret lagt fram forslag til endring av vedtektenes §11 som angår sammensetningen av styret. Styret har inntil nå hatt 6 regionale representanter. Etter det nye forslaget skal det nå velges fra faggruppene bulk/vei, stykkgods, havbruk, tankfartøy og spesialfartøy, foruten representant for Brønnbåteierne. Styrets forslag til endring ble vedtatt og vil tre i kraft fra neste generalforsamling. 
I Brønnbåteiernes Forening ble Jan Harald Hauvik gjenvalgt som formann med Arnt Erling Paulsen som styremedlem og Petter Gunnarstein som varamedlem.
FRs strategiplan for 2014-16 be vedtatt med vekt på arbeidsgiverrollen, forsterket fokus på vekst og lønnsomhet, utvidet basistilbud til medlemmene, nye medlemsgrupper, sektorspissing, posisjonering om omdømme og styrket miljøsatsing.


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter