Generalforsamling i Kystrederiene

I helga gikk den årlige generalforsamlingen til Kystrederiene av stabelen. Mange medlemmer hadde tatt turen til Bergen, og ble ønsket velkommen av en by badet i sol. Vi kan se tilbake på mange høydepunkter, både faglig og sosialt.
Det hele startet på fredag ettermiddag. Alle ble da ønsket velkommen med en hyggelig middag på restauranten på Fløyen. Selve generalforsamlingen ble så avholdt lørdag morgen, med påfølgende faglig seminar etter lunsj.
Seminaret var innom ulike tema som opptar medlemmene. Siri Hatland, direktør i Kystrederiene, ønsket velkommen og presenterte de viktigste sakene som Kystrederiene jobber med. Videre holdt så Vidar Kleppe, advokat i SimonsenVogtWiig, et interessant foredrag om rederibeskatningen. Deretter var det Hans Kristian Haram, daglig leder i Shortsea Promotion Center, sin tur. Han snakket om den nye incentivordningen for godsoverføring. Nanna Lilletvedt Sæten, studentpraktikant i Kystrederiene, presenterte så hovedfunnene i si oppgave om miljøtiltak i maritim næring. Jan Harald Hauvik, avtroppende styreleder i Brønnbåteiernes Forening, tok oss så gjennom status for havbrukssektoren. Til slutt ble seminaret avsluttet med en oppsummering av Tor Arne Borge, påtroppende direktør i Kystrederiene.
Det spesielle ved denne generalforsamlingen var at Siri Hatland ble takket av for sin innsats som mangeårig direktør. Mange medlemmer benyttet anledningen til å si noen ord. Det er tydelig at Siri har betydd mye for mange! Hun har vært ansatt i Kystrederiene siden 1983, og ble ansatt som direktør i 2001.
Jan Harald Hauvik, styreleder i Brønnbåteiernes Forening og styremedlem i Kystrederiene, ble også takket av for sin fabelaktige innsats. Han blir erstattet av Glen Bradley, som har sitt daglige virke i Rostein.
Lawrence Falkeid ble gjenvalgt som styreformann, og Ivar Ulvan og Hallgeir Bremnes ble gjenvalgt som styremedlemmer. Per Eidsvaag ble gjenvalgt som vara for Hallgeir Bremnes, og Kim Rune Bø ble valgt inn som ny vara fore Ivar Ulvan.
Se flere bilder fra generalforsamlingen under.
 

Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter