Grimstad fikk fornyet tillit som styreleder

Årets generalforsamling i Kystrederiene gikk av stabelen 24. mai i Longyearbyen på Svalbard.

Oskar Grimstad fikk fornyet tillit som styreleder
Oskar Grimstad fikk fornyet tillit som styreleder. Grimstad har bakgrunn fra næringslivet, og har sittet to perioder på Stortinget.

Bente Lund Jacobsen fikk fornyet tillit som styremedlem. Lund Jacobsen representerer Brønnbåteiernes Forening, som er en del av Kystrederiene. Hun er til daglig adm. dir. i Næringsforeningen – Ålesundregionen.

Nye styremedlemmer
Vidar Eidsvåg erstatter mangeårig styremedlem og nestleder Ivar Ulvan (reder og teknisk sjef i Egil Ulvan Rederi AS). Vidar Eidsvaag er daglig leder i Eidsvaag AS, et rederi som opererer 14 fôrskip i fast rute for Skretting og Ewos sine kunder over hele landet. Vidar vil ha et spesielt ansvar for sektoren Havbruk.

Jan Paulsen erstatter styremedlem Halgeir Bremnes (daglig leder i Lerow AS). Jan Paulsen er administrerende direktør i rederiet Seaworks. Seaworks har spesialisert seg innen sjøbårne tjenester, og selskapet forestår også megling av transporttjenester for egne og andres rederier. Jan vil ha et spesielt ansvar for sektoren Spesialfartøy.

Jetmund Runde erstatter varamedlem Per Eidsvaag (reder Eidsvaag AS). Jetmund Runde er daglig leder i Asper Norway AS, et selskap som eier og drifter flere skip innen sjøfraktjenester og offshore.

Styret i Kystrederiene består ellers av Nils Tore Melingen fra Bio Feeder, Magne Aarvik fra Fjord Shipping og Jan Fredrik Mostraum fra Roslagen Shipping.

-Jeg takker for tilliten, og ser frem til å fortsette på viktige oppgaver sammen med de nye styremedlemmene. De har alle solid kompetanse og erfaring innenfor sine fagfelt, og kompletterer styret på en solid måte, uttaler styreleder i Kystrederiene, Oskar Grimstad.

Styret i Kystrederiene – oversikt
Styreleder: Oskar Grimstad (gjenvalgt)

Styremedlem Stykkgods: Nils Tore Melingen, Bio Feeder AS (ikke på valg)
Vara: Lara Konradsdottir, Eimskip (ikke på valg)

Styremedlem Bulk og Vei: Jan Fredrik Mostraum, Roslagen Shipping (ikke på valg)
Vara: Hans Øyvind Einarsen, Sveholmen Shipping AS (ikke på valg)

Styremedlem Tank: Magne Årvik, Fjord Shipping AS (ikke på valg)
Vara: Steinar Grøntvedt, Grøntvedt Shipping AS (ikke på valg)

Styremedlem Brønnbåt: Bente Lund Jacobsen (gjenvalgt)
Vara: Børge Lorentzen, Norsk Fisketransport AS (ikke på valg)

Styremedlem Havbruk: Vidar Eidsvaag, Eidsvaag (ny)
Vara: Kim Rune Bøe, Norsk Fisketransport AS (gjenvalgt)

Styremedlem Spesialfartøy: Jan Paulsen, Seaworks (ny)
Vara: Jetmund Runde, Asper Norway AS (ny)


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter