Havbrukesrederier velger Kystrederiene

Stadig flere rederier innen havbruk velger medlemskap i Kystrederiene. Pr. i dag har Kystrederiene 139 medlemmer innen denne sektoren, og trenden er økende. Av våre 139 medlemmer utgjør brønnbåter 60 fartøy og fòrbåter 29 fartøy, i tillegg til 50 servicefartøy. 
-Medlemskap hos Kystrederiene er en stor fordel for oss, uttaler Patric Lundevall i Stokkøy Skjell AS, som holder til på Norddyrøya i Frøya kommune. Han tegnet denne uken medlemskap for 3 nye medlemmer, der alle er servicefartøy som tilbyr tjenester til oppdrettsselskap. -Vi så at Kystrederiene tilbyr tariffavtaler og gode forsikringsordninger som vi ønsket å benytte oss av, fortsetter Lundevall.
Styremedlem i Kystrederiene og eier av Lerow AS, Hallgeir Bremnes, er svært glad for utviklingen. -Dette viser at et medlemskap hos oss er attraktivt, og ikke minst at det er viktig for rederiene å være en del av et større felleskap. Vi skal jobbe knallhardt fremover for å gjøre tilbudet til medlemmene enda bedre, sier Bremnes.
Kystrederiene har tariffavtaler og forsikringsordninger for mannskapet på servicefartøy. De minste fartøyene (under 15 m) har for en stor del vært underlagt Arbeidsmiljøloven. Ved å bruke våre tariffavtaler blir de underlagt Skipsarbeidsloven noe som medfører at de kan benytte arbeidstidsordninger som passer bedre inn i driften. Dette ser mange rederier som en stor fordel. Når Kvalifikasjonsforskriften for de minste fartøyene er på plass, (senest fra 01.01.2018), vil fartøyene automatisk bli underlagt Skipsarbeidsloven.
Et medlemskap i Kystrederiene byr på mange fordeler; blant annet tariffavtaler, svært gunstige forsikringsordninger og juridisk bistand til medlemmene. Se våre hjemmesider for mer informasjon om alle fordelene ved et medlemskap.
 


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter