Kystrederiene hedret ansatte

Toril Veland, Ingunn Eikeset og Britt Ryland ble hedret med Norges Vels Medalje for lang og tro tjeneste i Kystrederiene.

Veland har jobbet i organisasjonen i 43 år, Eikeset i 39 år og Ryland i 32 år.

Administrerende direktør Tor Arne Borge og styreleder Oskar Grimstad overrakte medaljene under festmiddagen i forbindelse med Kystrederienes generalforsamling på Svalbard.

-Jeg setter enormt stor pris på jobben damene har lagt ned i Kystrederiene, og er stolt av å ha de med på laget. Damene har stilt opp for fraktefarten i både opp – og nedturer, og har en eksepsjonell kompetanse innen maritim bransje i Norge. Jeg vet kontinuiteten deres også er høyt verdsatt av våre medlemmer, sier Borge.

Damene har til daglig kontakt med rederiene i nærskipsfarten langs hele norskekysten. Veland er maritim fagsjef, og har blant annet fokus på tariff, arbeidsgiverspørsmål, samt reguleringen av bransjen. Eikeset har ansvar for maritime forsikringer og innkjøpsavtaler for medlemmer, og Ryland er økonomiansvarlig og tallknuseren i organisasjonen.

Alle damene var tydelig overrasket og rørt over heder fra både medlemmer og organisasjon.

-Dette er helt overveldende, tusen takk! Vi har trivdes i jobben fra første dag, uttalte de under overrekkelsen.


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter