Meklingen fortsetter på overtid

Meklingen i Kystrederienes tariffområde startet torsdag kl. 10.00 i Riksmeklerens lokaler i Oslo. Kystrederiene er i mekling med Norsk Sjømannsforbund, Det norske maskinistforbund og Norsk Sjøoffisersforbund etter at det ble brudd i forhandlingene i årets hovedoppgjør.

Meklingen gjennomføres av Riksmegleren og under mekling er det kun Riksmekleren som har rett til å uttale seg. Dette betyr at ytterligere informasjon vil bli lagt ut på våre nettsider så snart det foreligger et resultat av meklingen. Partene har frist til å komme til enighet ved midnatt fredag 11. november (natt til lørdag). Om meklingen ikke fører frem, er det varslet arbeidsnedleggelse fra 12. november kl. 06.

Medlemsrederiene som er omfattet av første eventuelle streikeuttak har fått direkte beskjed om dette med informasjon om hvordan de eventuelt skal forholde seg i forbindelse med streik.

Våre nettsider blir oppdatert så snart det foreligger et forhandlingsresultat.


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter