Kystrederiene møtte Statsministeren

Denne uken var næringspolitisk avdeling i Kystrederiene i møte med Statsminister Erna Solberg.

Under et besøk i hjembyen, etter åpningen av et visningssenter for havbruk, hadde ministeren satt av tid til å diskutere maritime problemstillinger med Kystrederiene.

Tor Arne Borge og Erna Solberg under møte i Bergen.

” Statsministeren er svært engasjert i havnæringene og sjøtransport, så det ble et godt konstruktivt møte. Vi verdsetter høyt at hun tok seg tiden til å hilse på oss og diskutere viktige saker “, sier administrerende direktør Tor Arne Borge.

Maritime rammebetingelser, flåtefornyelse og NTP var noen av sakene som organisasjonen løftet frem for statsminister Erna Solberg.

Regjeringens nye ordninger innen kondemnering og finansiering av skip, viser at det er bred politisk forståelse om viktigheten av nærskipsfarten og flåtefornyelse for fremtiden. Vi er imponert over innsatsen som Regjeringen legger ned for fortsatt utvikling av bransjen og for å sikre norske sjøfolk,” sier Borge.

Vi håper statsministeren fortsetter det gode arbeidet og ser frem til videre samarbeid “, avslutter Borge.

Næringspolitiske rådgivere Kenneth Erdal, Linn Therese Hosteland og Karsten Sprenger med Erna Solberg og administrerende direktør Tor Arne Borge.

Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter