Kystrederiene søker økonomisjef

Vår økonomiansvarlig skal etter lang og solid tjeneste gå av med alderspensjon i løpet av våren, og vi søker nå etter en svært motivert og kompetent etterfølger. Stillingen byr på spennende og interessante utfordringer i skjæringspunktet mellom økonomi og maritim virksomhet. Stillingen gir mulighet til å arbeide med et stort nedslagsfelt der sentrale områder som lønn/forsikring/pensjon, budsjettering, fakturering, regnskapsoppfølging, skatt og oppfølging av ekstern revisor inngår.

Videre vil fondsforvaltning, finansiering og banktjenester også være naturlige ansvarsområder. Stillingen vil ut over dette bli involvert i de årlige tariff oppgjør med arbeidstakerorganisasjonene, samt ansvar for ulike økonomiske analyser etter behov. God kjennskap med de muligheter som til enhver tid finnes innenfor finansiering ved hjelp av Virkemiddelapparatet for grønn flåtefornyelse vil være sentralt.

Kystrederiene er i positiv utvikling og har ambisjoner i tiden fremover. Vi er en organisasjon med et godt arbeidsmiljø der vi støtter og tilbyr hverandre hjelp, på tvers av funksjon og ansvar ved behov.

For mer informasjon om stillingen, se hele annonsen på Finn.no: Kystrederiene søker økonomisjef


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter