Lawrence Falkeid ny formann for Fraktefartøyene

Formannskifte
Lawrence Falkeid (37) er valgt til ny styreleder i Fraktefartøyenes Rederiforening etter Rikke Lind under foreningens generalforsamling i Bodø.
– Jeg vil fortsette arbeidet for å bedre vilkår og konkurranseevne for sjøtransporten, i samme spor som FR har fulgt under de tidligere formenn.
Gjennom samarbeid med de andre aktørene innen sjøtransporten har FR fått gjennomslag for viktige saker, men det er fortsatt en stor oppgave med å harmonisere rammene for sjø- og veitransport.
Det går både på de politiske vilkår og på den løpende kontakt med fagetatene.
– Vi mener at økt sjøtransport kan gi betydelig samfunnsgevinst, sier Lawrence Falkeid, som er FRs yngste styreleder gjennom sin 80 års historie.
Fraktefartøyenes Rederiforening representerer 250 fartøyer opp til 6000 tdw i kyst- og nærsjøfart som driver en variert virksomhet fra sjøtransport til service, med havbruksnæringen som en viktig driver.
Lawrence Falkeid er tilknyttet familierederiet Falkeid Shipping på Finnøy i Ryfylke som driver syv skip i bulktransport.
De øvrige seks styremedlemmer er etter endring i vedtektene nå valgt fra faggrupper som bulk, stykkgods, havbruk, tank, spesialfartøy og brønnbåt.


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter