Marine Supply bygger servicefartøy for oppdrettsnæringen

PRESSEMELDING    11.08.2015
I samarbeid med Aas Mekaniske har vi utviklet et servicefartøy spesialisert for oppdrettsnæringen. Skipet er utstyrt for å utføre ankerhåndtering, vedlikehold, bunkring, transport, avlusing og slep.
Arbeids- og slepebåten er et nytt konsept med et nyutviklet design av type AAS 28 WB og vil inngå i den allerede eksisterende flåten til Marine Supply. Nybygget skal være leveringsklart april 2016.
Om fartøyet
Servicefartøyet har en lengde på 28 m, en bredde på 11,2 m og et fritt dekksareal på 170 m2, med plass til 6 x 20 fots containere for avlusing, utstyr for arbeid med fortøyninger og nøter, lastetanker for flytende eller tørr last i 3 tanker på totalt 150 m3, stor krankapasitet, slepe- og fortøyningsvinsjer, hydraulisk “haikjeft”, tauepinner, platelås, stor hekkrull, nokker, hjelpevinsjer m.m.
Fartøyet vil også bli utstyrt ed ROV og DP (Dynamisk posisjonssystem) for bruk ved arbeid med fortøyninger, inspeksjoner o.l. samt godkjent som slepebåt. Lugarer over hoveddekk for mannskap på seks.
AAS-28-WB AAS28WB Bakfra
Treff oss på Aqua Nor messen i Trondheim. Alle interesserte er hjertelig velkommen for en nærmere presentasjon av skipet på stand U-812.
Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.
Kontaktperson verft: Halvard Aas, mob. 922 33 150
Kontaktperson rederi: Tore Gutteberg, tlf. 77601470
Vennlig hilsen
Marine Supply AS
Tore Gutteberg
 
 
 
 


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter