Mobiltiltak fra Telenor

Informasjon om mobiltiltak for medlemmer som benytter seg av medlemstilbudet vårt hos Telenor:

#1 – Dobbel data til alle med mobilabonnementet Flyt
Nå kan alle med mobilabonnementet Flyt få dobbel data ut august 2020 uten ekstra kostnad! Alle kunder med Flyt-abonnement, både nye og eksisterende, kan få dobbel data. Det eneste som må gjøres er å aktivere kampanjen, og dette gjøres enkelt i appen Mitt Telenor. Etter at dobbel data er aktivert, får abonnementet automatisk ekstra data hver måned til og med august.

Husk også at det er mange andre fordeler med mobilabonnementet Flyt, for eksempel:
– Aldri dyrt overforbruk av data, automatisk ny gunstig datapakke dersom abonnementet går tomt.
– Rollover av data til neste måned dersom ikke all data brukes opp.
– Surf tryggere med Nettvern som er automatisk aktivert, og stopper deg fra å gå inn på sider som inneholder svindel eller virus.
– Mulighet for de ansatte til å kjøpe mer data ved behov, og velge å betale selv med Vipps. Det gjøres enkelt i appen Mitt Telenor

#2 – 1GB data til kr 1,- i Mitt Telenor

I appen Mitt Telenor kan alle med bedriftsabonnement kjøpe ekstra data til mobilabonnementet, og velge å betale selv med Vipps. Det gir mer frihet for de ansatte, og mulighet til å bruke mobildata på fritiden uten å risikere dårlig samvittighet for arbeidsgiver.  Nå ligger det et velkomsttilbud i appen; 1GB data ekstra til kun 1 kr! Pakken er kun tilgjengelig én gang per bruker, og er kun for kunder som velger å betale selv med Vipps.


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter