Ny stortingsmelding om morgendagens maritime næring

Fredag 4. desember la Regjeringen frem den maritime stortingsmeldingen «Grønnere og smartere – Morgendagens maritime næring».

Formålet med meldingen er å legge til rette for at den maritime næringen opprettholder sin internasjonale konkurransekraft og evne til verdiskaping og sysselsetting i hele landet. Videre skal den peke ut en tydelig retning for den maritime politikken som bidrar til gode og fremtidsrettede rammebetingelser for norsk maritimt nærings- og arbeidsliv.

– Dette er et grundig arbeid som kan bidra til at sjøtransporten kan fortsette verdiskapingen og utvikle sine konkurransefortrinn som den mest effektive og miljøvennlige transportformen, uttaler adm. dir. Tor Arne Borge.

– Men det er svært viktig at ambisjonene blir gitt konkret innhold, så vi ser frem til at meldingen nå blir behandlet av de folkevalgte på Stortinget. Her skal vi stå på ovenfor medlemmene og være svært tydelige på hva som er viktig for sjøtransporten fremover, avslutter Borge.


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter