Tor Arne Borge (Foto: Per Dagfinn Wolden, Moderne Transport)
Ny administrerende direktør i Kystrederiene

Styret i Kystrederiene har ansatt Tor Arne Borge (52) som ny administrerende direktør. Nåværende direktør, Siri Hatland, fratrer med pensjon 1. august i år.
-Jeg er svært tilfreds med at Borge nå blir vår nye administrerende direktør, uttaler styreleder Lawrence Falkeid. Vi har søkt etter den beste kandidaten, og det får vi med Borge. Han har god erfaring fra maritim næring og de lederegenskapene som skal til for å lede og styrke Kystrederiene sin posisjon fremover, sier Falkeid.
Tor Arne Borge har bakgrunn som flysystemmekaniker og ingeniør i tillegg til MBA fra Norges Handelshøyskole og ledelsesprogram ved INSEAD. Borge har bred industriell arbeidserfaring fra luftfart, medisinsk- og automatisert prosess industri. Tor Arne Borge har gjennom de siste årene ledet NorLines AS gjennom selskapets største omlegging av sjøsystemet, noe som også inkluderte en total utskiftning og fornyelse av selskapets tonnasje. Borge var piloteier for Godsfergen i Grønt Kystfartsprogram og sterkt involvert i arbeid med forbedrede rammebetingelser for maritim næring. Han kommer nå fra Greater Stavanger Economic Development, der han arbeider med næringsutvikling i Rogaland.
-Jeg ser frem til å utvikle organisasjonen videre sammen med medlemmene, styret og medarbeiderne i Kystrederiene, sier Tor Arne Borge.
– Jeg ønsker samtidig å takke Siri Hatland for hennes store og mangeårige innsats for Kystrederiene. Hun har ledet Kystrederiene med stødig hånd gjennom de siste 16 årene, og ønsker nå å gå av med pensjon den 1. august.
 
 


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter