Nykommere

Falkeid Shipping overtok i mars Erria Vietnam fra danske Erria AS, en moderne lastebåt på 2900 tdw bygget i Saigon, Vietnam i 2008 til dansk design og med bl a MaK hovedmotor. Båten ligger nå i Szczecin for ombygging til selvlosser med nytt navn Falkberg.
 
Fonnes Shipping AS i Austrheim har overtatt Hunzeborg på 6100 tdw for ombygging til selvlosser. Båten er bygd i 2005 i Nederland og vil fortsette under nederlandsk flagg som Stavfjord. Rederiet har fra før blant annet søsterskipet  Nordfjord som ble bygd om til selvlosser i fjor. Begge skip drives befraktningsmessig av Peak Shipping, Bergen.
 
Rederiet Asper Norway AS, Fosnavåg har overtatt sitt annet fartøy, Asper Victoria (456 bt) som vil bli brukt til vakttjeneste offshore. Det er en tidligere snurper bygd i 1961 som er blitt omfattende oppgradert og fornyet. Den kommer sist fra Karmøy som Cevita.


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter