Nytt fra flåten

M/S Finnøybulk (935 tdw, bygd 1970) er av Ryfylke Shipping AS solgt til Falkeid Shipping, begge på Finnøy i Ryfylke. Båten er av Europa-typen, bygd i Øst-Tyskland i 1970 opprinnelig som Joa i en lang serie søsterskip. Den har hatt mange navn som Gullfjell, Nes Coaster, Cap Coaster, Anneli, Askita og ble omfattende ombygd til selvlosser i 1987. Nytt navn er Falkaas 
M/S Bio Sun (2364 tdw, bygd 1980), er av West-Trans Bulk AS, Torvestad, solgt til opphugging i Grenå og ble levert 14 januar. Den ble kjøpt til Norge i 1999 som Fensfjord, senere Fri Sun 
Tankskipet Onarfjord (2321 tdw, bygd 1975) er etter lengre tids opplag på Torvestad solgt til kjøpere i Nigeria og avgikk i mars. 
Stort servicefartøy bestilt
Abyss AS, tidligere Noomas Kristiansund, har bestilt et arbeidsfartøy på 25 meter fra Salthammer Verft for levering i desember i år.  Det dreier seg om en katamaran i stål av type CoastCat 25. Abyss er en av landets ledende aktører innen undervannstjenester med fem servicefartøy og fire ROV-systemer.


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter