Nytt fra flåten

Selvlosser Bjugnfjord (780 tdw) er solgt fra Fosenfrakt AS i Bjugn til Biotrål AS, Dolmøy, og har skiftet navn til Biosea. Båten vil være kjent som tidligere fôrbåt Biostar og er bygd i 1968 som Kvarten.
Rederiet Knut Sætre &Sønner i Mastrevik, Hordaland, har solgt Frakto (2172 tdw) bygd i 1990 til Prima Shipping AS, Borgå i Finland. Dette er et av Finlands få familierederier, drevet av Leif og Christian Grönqvist med en flåte på syv skip, hvor Frakto nå seiler som Corinne.
Hav Shipping i Oslo ved Hav Kattegat AS har satt i fart Hav Pike (3718 tdw) etter innkjøp tidligere i høst fra North-Western Shipping Co i St Petersburg. Den er bygd i 1994 i Komarno med navnet Bratislava og tilhører den utbredte standardtypen fra dette verkstedet. Den seiler under Antigua-flagg med management fra Russland.
NCS AS på Silsand i Troms har bestilt en 14,99-meters arbeidsbåt fra Grovfjord Mek Verksted for levering sommeren 2015. Den blir utstyrt med 50 tonns kran og innredning for tre personer og vil bli spesielt utstyrt for vasking av nøter.


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter