Nytt fra flåten

Ny brønnbåt til Sølvtrans.
Sølvtrans har bestilt en ny brønnbåt fra Aas Mek Verksted på Vestnes for levering i april 2016. Det dreier seg om en båt på 1800 kbm av type Aas 1802ST på 69,8 meters lengde. Den blir tilpasset sideveis sirkulasjon or arrangert for åpent eller lukket system med UV-filtre mv. Denne båten blir således noe mindre enn rederiets seneste nybygninger.
Tilgang til bulkflåten
Myklebusthaug Rederi, Fonnes, har kjøpt ms TransForte på 6419 tdw for ombygging til selvlosser. Skipet er kjøpt fra svenske Transatlantic og er bygget i 2005 på Tianjin Xingang, utstyrt med MaK hovedmotor på 5150 bhk. Det ligger nå i Tallinn for ombygging.
Et selskap ved Norbroker Shipping i Flekkefjord har kjøpt ms Uphusen på 4363 tdw fra Bockstiegel Reederei i Emden. Den er bygget 1996 på Bodewes i Nederland og vil bli registrert i St Vincent med navnet Lafjell. Samme rederi kjøpte i fjor et søsterskip som nå seiler som Brufjell.


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter