Riktig skritt for helhetlig transportpolitikk!

Fraktefartøyenes Rederiforening ser positivt på flyttingen av Kystverket til Samferdselsdepartementet, som besluttet i forrige uke av den tiltredende regjering.
 
Omorganiseringen medfører også at Fiskeri- og kystdepartementet fra 1. januar legges inn under et nytt Nærings- og fiskeridepartement (NFD) sammen med det nåværende Nærings- og handelsdepartementet (NHD). Departementet skal ledes av to statsråder, Monica Mæland som næringsminister og Elisabeth Aspaker som fiskeriminister, begge fra Høyre.
 
Sammen med Kystverket blir også Kyst- og miljøavdelingen i Fiskeridepartementet overført til Samferdselsdepartementet som derved får sitt ansvarsområde vesentlig utvidet på maritim side. Ketil Solvik-Olsen (FrP) er utnevnt til samferdselsminister, med Jon Georg Dale (FrP) og Bård Hoksrud (FrP) som statssekretærer og Reynir Jóhannesson (FrP) som politisk rådgiver. Av statssekretærene vil sunnmøringen Dale ha sjøtransport i sitt ansvarsområde.


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter