Passasjer

Persontransport og opplevelser

Sektoren omfatter transport av passasjerer langs kysten og i nærliggende farvann. Dette kan inkludere ulike typer transporttjenester som hurtigbåter, ferger og sightseeing-båter. Segmentet persontransport fremmer turisme og reiselivsnæringen, samtidig som det sikrer tilgjengelighet og mobilitet for lokalbefolkningen og besøkende.

Våre medlemmer representerer rederier i ulike størrelser langs hele norskekysten, fra Lindesnes, nord til Svalbard. Fartøyene kan gå i rute eller være sesong/opplevelses-baserte.

Nye styremedlemmer i Kystrederienes styre

Etter årets generalforsamling i Kystrederiene er det klart at styret får to nye styremedlemmer; Kristin Sugustad fra Frøy ASA og Even Toreson Remøy fra Remøy Management. Kystrederiene har gjennomført generalforsamling…

Statens Vegvesen skal bidra til flåtefornyelse

Av Skipsrevyen Veien til verdens mest effektive og miljøvennlige skipsfart er asfaltert, skriver Statens Vegvesen i en pressemelding. Det viser Veikart for grønn sjøtransport i bygg- og anleggsektoren som Statens vegvesen og Grønt Skipsfartsprogram…

Styremedlem

Ansatte

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter