Passasjer

Persontransport og opplevelser

Sektoren omfatter transport av passasjerer langs kysten og i nærliggende farvann. Dette kan inkludere ulike typer transporttjenester som hurtigbåter, ferger og sightseeing-båter. Segmentet persontransport fremmer turisme og reiselivsnæringen, samtidig som det sikrer tilgjengelighet og mobilitet for lokalbefolkningen og besøkende.

Våre medlemmer representerer rederier i ulike størrelser langs hele norskekysten, fra Lindesnes, nord til Svalbard. Fartøyene kan gå i rute eller være sesong/opplevelses-baserte.

Statens Vegvesen skal bidra til flåtefornyelse

Av Skipsrevyen Veien til verdens mest effektive og miljøvennlige skipsfart er asfaltert, skriver Statens Vegvesen i en pressemelding. Det viser Veikart for grønn sjøtransport i bygg- og anleggsektoren som Statens vegvesen og Grønt Skipsfartsprogram…

Nye styremedlemmer i Kystrederienes styre

Etter årets generalforsamling i Kystrederiene er det klart at styret får to nye styremedlemmer; Kristin Sugustad fra Frøy ASA og Even Toreson Remøy fra Remøy Management. Kystrederiene har gjennomført generalforsamling…

Styremedlem

Ansatte

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter