Siri har ordet

Jeg liker å si at FR er en praktisk innrettet forening, der vi vektlegger at de tjenestene som tilbys skal stå i forhold til de utfordringer og krav våre medlemsrederier møter.
 
ISM-avdelingen er et godt eksempel på dette. Da ISM-kravet trådte i kraft for vår del av næringen, vedtok styret å opprette et tilbud som kunne bistå medlemmene med å møte kodens krav. På det tidspunkt var der mange konsulenter som tilbød sine tjenester, men til priser som vi mente ikke var konkurransedyktige. Derfor tok vi hånd om det selv. Tilbudet har vært i stadig utvikling, og ISM-avdelingen kan i dag bistå rederiene også med andre relevante tjenester. Avdelingen arbeider stødig med oppgradering og oppfølging av nytt regelverk, og vi får gode tilbakemeldinger på vår formidling bl.a. gjennom nyhetsbrev.
 
Avdelingen har lagt vekt på å utvikle system som ivaretar ulike grupper. Ikke alle har samme krav, og det er derfor bl.a. utarbeidet en forenklet fartøyhåndbok for mindre fartøy (f.eks. servicefartøy).
 
Også andre fartøygrupper – utenfor FRs medlemsmasse – benytter tjenestene til ISM-avdelingen, og dette er positivt av flere grunner. Vi får flere bein å stå på, vi sikrer god og sikker drift, og vi får viktige innspill fra andre næringer.
 
Vi har en tid arbeidet med digitalisering av systemet, og nærmer oss ferdigstilling. Vi har også innledet et samarbeid med TM for å få på plass et godt vedlikeholdssystem. Men vi understreker at våre brukere står fritt til å velge det vedlikeholdssystem de selv ønsker, vi tilpasser oss.
 
Som kjent er ISM-tilbudet skilt ut i et eget selskap – Nautilus Sjø AS, som er et heleid datterselskap av FR. Informasjon om tilbud m.m. finnes på foreningens hjemmeside.
 
Jeg har til slutt en oppfordring til de rederier som vurderer å sette ut denne tjenesten; ta kontakt og se hva vi kan tilby!
 
Nettsidene til Nautilus Sjø
 
Ansatte i Nautilus Sjø

[vc_separator type=”transparent” border_style=””]
[vc_separator type=”transparent” border_style=””]
[vc_separator type=”transparent” border_style=””]
[vc_separator type=”transparent” border_style=””]
[vc_single_image image=”23142″ img_size=”400×300″ qode_css_animation=””][vc_separator type=”transparent” border_style=””]
[vc_single_image image=”23143″ img_size=”400×300″ qode_css_animation=””][vc_separator type=”transparent” border_style=””]
[vc_single_image image=”23145″ img_size=”400×300″ qode_css_animation=””][vc_separator type=”transparent” border_style=””]

Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter