Siri har ordet

Ferien er over for de fleste, og her i Bergen har vi allerede lenge forholdt oss til høst……Sånn ble nå sommeren dette året. Det er mye godt å si om høsten, arbeidslyst på topp, koselige innekvelder med stearinlys osv., osv. Så vi klager ikke – hvis noen skulle tro det!
Dette er vår første høst som Kystrederiene. Navneendringen signaliserer på mange måter en ny tid, det er spennende i seg selv. Vi vet at vår sammensatte næring har store og spennende muligheter foran seg til vekst og utvikling. På transportsektoren viser prognosene høy vekst i sjøtransport, og havbrukssektoren er fortsatt en fremtidsrettet næring med stort potensiale til vekst.
Denne uken er det NorFishing i Trondheim, og tradisjonen tro har vi styremøte i Trondheim i løpet av uken. Da kan styremedlemmene kombinere flere oppgaver, det er alltid fornuftig. Styret har viktige saker foran seg denne høsten, først og fremst å få sektorspissingen skikkelig i gang. Det er gledelig at vi allerede har fått flere innspill fra medlemmene, det sier noe om at det er interesse og engasjement for foreningen og fellesskapet.
Videre står bedre rammevilkår som vanlig høyt på dagsorden – avgifter i havn har særlig fokus. Regjeringen har oppnevnt et utvalg som skal utarbeide forslag til ny havne- og farvannslov, og Kystrederiene vil gi innspill underveis. Vi setter også i denne sammenheng stor pris på innspill fra medlemsrederiene, det er dere som vet hvor skoen trykker!
Vi har sendt ut vimpler med nytt navn og logo til alle medlemsfartøyene, og vi som bor langs leden gleder oss til å se vimpelen heist på alle våre flotte fartøy!
Vennlig hilsen
Siri


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter