Siri har ordet

Denne spalten har vanligvis handlet om viktige saker vi arbeider med, hva vi har planer om osv. Men denne gangen blir det litt annerledes, nå skal status gjøres opp for avtroppende administrerende direktør.
34 år i foreningens tjeneste har satt sine spor – forhåpentligvis positive – ikke minst i min egen familie. At farmor er usedvanlig opptatt av sjø og båter har ikke gått upåaktet hen, og siste skudd på stammen har med stor tydelighet arvet interessen. Og uten tvil har arbeidet i Kystrederiene utviklet meg fordi jeg har lært noe hver eneste dag jeg har vært på jobb.
Jeg er den heldigste jenten som fikk ha verdens beste jobb. Å fronte de tøffeste medlemsrederiene, å stå i bresjen for en næring som leverer hver dag uansett vind og vær langs verdens barskeste kyst har vært en ren fornøyelse. Tenk at det var meg! Jeg er full av takknemlighet for alle gode møter, alle glade smil, alle gode diskusjoner og alle tilbakemeldinger i alle valører. Og jeg er utrolig stolt over å ha ledet en sammensveiset medlemsmasse som har i pannebrasken at vi samarbeider når vi kan og konkurrerer når vi må. Og det skal sies: jeg har gjort det sammen med verdens beste lag; medlemmer, styret og ansatte i Kystrederiene.
Vi har gått mange skritt sammen, og vi har løftet næringen sammen. Det er blitt noen positive resultater – og vi har hatt mange saker som ikke gikk veien. Men det som først og fremst har preget arbeidet er at vi har stått sammen. Gjennom årene har det vært store endringer, og det er helt klar sammenheng mellom gode rammebetingelser og vekst i medlemsmassen. Det har vært tatt felles grep for fornyelse av flåten, mer satsing på miljø og omdømme, og medlemsrederiene har endret seg i takt med tiden og nye krav. Dette kan virkelig kalles en spennende reise!
Og vi har hatt veldig gode samarbeidspartnere, f.eks. innen jus og forskning – og jeg har notert meg at alle som blir kjent med vår bransje får en forkjærlighet for denne bransjen. Jeg trekker også med glede frem det gode samarbeidet jeg har hatt med representanter fra beslektede organisasjoner og politiske og byråkratiske myndigheter.
Jeg skal ikke i særlig grad gi meg ut på å nevne enkelthendelser – bortsett fra to, de må med: da jeg fikk være gudmor for With Marine, og da generalforsamlingen enstemmig og uten en lyd vedtok forslaget om navneendring for foreningen. Da hadde jeg gåsehud! Og navnet Kystrederiene har gått rett hjem alle steder, det er et moderne navn som favner godt om vår moderne medlemsmasse. Jada, vi har fremdeles noen tilårskomne fartøy, men ser vi nærmere på dem ser vi at alle har modernisert seg på en eller annen måte. Og siden skipsdåp har vært nevnt; jamen har jeg hatt gleden av å være til stede på mange slike anledninger, med like stor stolthet hver gang.
Nå går jeg fra borde i trygg forvisning om at skuten er i de beste hender. Jeg takker hvert eneste medlem for samarbeidet!
Og hvis noen har lyst til å holde kontakten hører jeg gjerne fra dere på telefon eller mail: siri@hatland.no. Ingenting ville gledet meg mer!
Beste helsinger Siri


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter