Skipssalg

En håndfull småskip har skiftet eier den siste tiden; noen til er gått til opphugging.
West-Trans Shipping AS, Karmøy, ved Arild Johannessen, har overtatt Fri Sun (2230 tdw/1980) fra Kopervik Shipping og gitt den navnet Bio Sun. Navnet impliserer at båten skal inn i fiskeför-farten. Båten er av den utbredte Hugo Peters-typen.
Rederiet solgte i oktober sin selvlosser Aastind (1730 tdw/1968) til Molde Sjøtransport AS. Den har for lengst skiftet navn til Torvang.
Wani Point (3090 tdw/1979) er av Continental Ship Partner AS, Haugesund, solgt til syriske kjøpere bosatt i Egypt. Skipet har i lengre tid ligget opplagt i Kopervik sammen med søsteren Wani Will.
To norskrelaterte småskip er solgt til opphugging.
Det er Vangsnes (1738 tdw/1985) eiet av dansk-norske Vangsnes KS og disponert fra Marstal, som ble slept til Grenå i slutten av november etter lengre tids opplag i Karmsundet. Den er også en Hugo Peters-båt, utstyrt med sideport.
Union Moon (2362 tdw/1985) er av Norswede Shipping AS (Continental Ship Management), Haugesund, tidligere i høst solgt til opphugging i Nederland. Den hadde da vært tilbakeholdt i Belfast siden mars i år.


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter