Største medlemmet i Kystrederiene sin historie!

Aasen Shipping AS har denne uken innmeldt et nytt medlem i Kystrederiene. Fartøyet heter AASNES og med sine 7850DWT blir det Kystrederienes største medlem.
Aasen-gruppen har allerede 5 andre fartøy som medlemmer hos Kystrederiene. Eier, Hans Martin Torkelsen, uttaler: “Å ha våre skip i Kystrederiene er et naturlig valg for oss, da vi har et godt samarbeid med foreningen og føler oss velkommen. Vi har tariffavtaler gjennom foreningen, og de har alltid vært behjelpelig med stort og smått.”
I dag holder Aasen Shipping til i Mosterhamn, en liten øy mellom Stavanger og Bergen. Direktør i Kystrederiene, Siri Hatland er både stolt og takknemlig for at Aasen Shipping velger Kystrederiene: “Vi har hatt et tett samarbeid i mange år, og det er gledelig å se at Aasen Shipping anser Kystrederiene som et naturlig valg også for å representere større fartøy; den type lojalitet setter vi enormt stor pris på.”
 


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter