Transaksjoner

Carten Shipping AS, Kopervik, har overtatt det nederlandske sideportskipet Ness (5000 tdw), bygd 1996 på Nordsøværftet. Skipet fortsetter under Barbados-flagg og settes inn i Scan-Baltic Line i regi av Scan-Shipping i Bergen i samseiling med Foss.
 
Noen dager før levering av Eidvaag Pioner ble fôrbåten Eidsvaag (550 tdw), bygd 1995 på Moen Slip, lastet om bord i tungløftskipet Panagia for transport til Fremantle i Australia. Eidsvaag var den første spesialbygde fôrbåt og i sin tid det første nybygg til kystflåten på mange år.
 
Vestbulk (1816 tdw), bygd 19897 på Hugo Peters Werft, Wewelsfleth, er av Vestbulk AS, Austevoll solgt til Bio Feeder AS, begge disponert av Nils Tore Melingen. Båten er under ombygging til fôrtransport og skifter navn til Eldholm. Den vil være tidligere kjent som Molo Trader og Myrtind.
 
Nor Lines godsruteskip Nordkyn (1600 tdw), bygd 1979 på Fosen Mek Verksteder, er solgt til Cie Francaise de Tahiti i Papeete, Tahiti. Dette rederiet har tidligere kjøpt flere norske sideportskip.


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter