Velg sjøveien 2014

Gjennom kampanjen Velg sjøveien inviteres lasteeiere og transportkjøpere til å møte rederier, havner og andre organisasjonen innen sjøtransporten. Årets startskudd gikk 22.mai med en samling i Oslo, og i løpet av sommerhalvåret vil det bli avholdt frokostmøter i ytterligere 11 havner langs kysten.
Målet er å identifisere 2 millioner tonn last som kan overføres fra vei- til sjøtransport. Dette vil tilsvare 200.000 lastebiltransport på årsbasis.
”Fortell oss om dine laster, så skal vi fortelle deg hvilke gevinster du kan oppnå”, sier Hans Kristian Haram, kampanjeleder og leder av Shortsea Promotion Norway. Bak kampanjen står for øvrig Sjøtransportalliansen hvor også FR er med.  Målgruppen blant vareeierne er de som transporterer mer enn 200 kilometer og som ikke har hastelast.
Hans Kristian Haram ønsker seg ellers en incentivordning for last som går sjøveien, effektivisering og kostnadsreduksjoner i havnene og tilskudd til fornyelse og utvikling av flåten.
Kanskje kan Velg sjøveien også være en aktuell arena for flere av FRs medlemmer?
 
Nærmere informasjon på www.velgsjoveien.no


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter