Viktig generalforsamling på Kielfergen;

Det trekker opp til generalforsamling i FR om bord på Color Magic 23-25 april.
Under seminaret onsdag 23 april kl 1100 ved kai i Oslo vil statssekretær Jon Georg Dale fra Samferdselsdepartementet holde åpningsforedraget. Her vil de nye føringer for sjøtransport og havner fra den blå-blå regjeringen bli presentert.  Hege Solbakken i Maritimt Forum vi snakke om nærskipsfartens utfordringer og Sigurd Enge fra Bellona om hvordan nærskipsfarten gjør Norge grønnere.
Generalforsamlingen vil ellers følge samme opplegg som tidligere samlinger på Color Line mellom Oslo og Kiel. Selve generalforsamlingen i FR vil foregå onsdag kl 1430 på vel ut Oslofjorden, fulgt av årsmøtet i Brønnbåteiernes Forening senere på ettermiddagen.
På tilbakereisen fra Kiel torsdag blir det avholdt et faglig seminar med innlegg om miljø- og omdømmeprosjektet og videreføringen av dette, det blir et opplegg for Bransjegruppe Havbruk og om ISM/ISPS og aktuelle saker presentert ved Nautilus Sjø.
Og ellers blir det en hyggelig sosial og faglig samling etter tradisjonene.
Sirkulære med innkalling, program og årsmøtepapirer er utsendt til alle medlemmer.  På saklisten til generalforsamlingen står styrets forslag til strategiplan 2014-16 og forslag til endring av vedtektene. Dette er dokumenter som er viktige for FRs videre utvikling og derved for alle medlemmer.
Husk påmeldingsfristen 17.mars!


Sist oppdatert 22.4.24 av web@mediehusetbergen.no

Ingen treff.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter